Blog & Haberler

Demonte Konteyner

Konteynerlerin en büyük özelliği demonte ürünler olmasıdır. Böylelikle inşaat sektörünün vazgeçilmezleri olarak yer almıştır.

Devamını Oku

Çelik Ev Modelleri

ISO 9001 ve 2000 ile TSEK kalite güvencesiyle üretim yapan Ayyıldız çelik yapılar fabrika koşullarında standartlara uygun ölçüde üretilmektedir.

Devamını Oku

Yemekhane Binaları

Prefabrik yapılar doğal afetlerin oluşumundan sonra daha çok tercih edilen hale gelmeye başladı.

Devamını Oku

Sosyal Tesis Binaları

Son zamanların en çok tercih edilen prefabrik binalarından biri de sosyal tesis binalarından biri oldu. Prefabrik sosyal tesis yapıları restauranttan otele, pansiyondan spor tesislerine kadar bir çok alanda güvenle kullanılmaktadır.

Devamını Oku

Prefabrik Sağlık Tesisleri

Hastalar için en önemli ayrıntı steril şartlarda en düzgün hizmeti alabilmektir. Sağlık tesisleri steril ortamlardır ve her zama hijyenik koşullarda hizmet vermek zorundadır.

Devamını Oku

Çelik Evler

Dünyaca tanınan bir marka olan zirvenin lideri Ayyıldız çelik evler ile de sizlere hizmet etmekten mutluluk duyuyor.

Devamını Oku

Özel Üretim Konteyner

Standartların üzerinde olan ve birleşim konteyner modelleriyle zirveyi zorlayan Ayyıldız ailesi dünyaya açılarak özel üretimli konteynerler üreterek siz müşterilerimze daha güzel hizmetler vermeye devam ediyor.

Devamını Oku

WC - Güvenlik Panel Kabin

Ayyıldız kalitesi bir kez daha kendini göstererek wc- duş kabinleri ile ortaya çıkmaktadır.

Devamını Oku

Kabin Modelleri

Ayyıldız kabin modellerimizde en önemli özelliğimiz ekonomik ve demonte özelliğinin olmasıdır. Kabin modellerimizin hepsinde estetik doku, ergonomik ve fonksiyonel kullanım ön plana çıkmaktadır.

Devamını Oku

Acil Yerleşim Üniteleri

İnsanlığın en büyük korkularından biri olan depremle karşılaşıldıktan sonra en güzel çözümü sizler için ürettik.

Devamını Oku

Birleşimli Konteyner

İş hayatınızda ya da tatil dönemlerinde oldukça pratik çözümler üretmenize yardımcı olacak konteynerler sayesinde hayatınızda rahatlatıcı olanaklar mümkün !

Devamını Oku

Endüstriyel Geniş Kabinler

Uluslararası ve yüksek kalitede üretilen Ayyıldız endüstriyel geniş kabinler pratik, güvenli, sağlam ve ekonomik kapalı mekan ihtiyaçlar için en iyi çözüm ortağıdır.

Devamını Oku

Garaj Konteynerları

Ayyıldız kalitesi ile garaj konteynerleri modüler yapısıyla dar mekanlarda dahi rahatlıkla kurulabilmektedir.

Devamını Oku

WC - Duş Konteyner

Tatil beldelerinde ve şantiye alanlarında daha çok tercih edilen ve değişik yaşam alanlarına destek veren wc- duş konteynerleri sayesinde Ayyıldız kalitesiyle ihtiyaçlarınızı giderebilir ve kişisel bakımınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Devamını Oku

Prefabrik Eğitim Binaları

Binlerce çocuğumuzun eğitim hayatını sürdürdüğü binalar için ilk güvenilir özellik yapı güvenliğinin olmasıdır. Eğitimlerini güvenli ortamda alabilmek her çocuğun hakkıdır.

Devamını Oku

Seyyar Kabinler

Ayyıldız kabinlerin en önemli özelliklerinden biri de demonte özellikte olmasıdır. Siz değerli müşterilerimiz için üretimini gerçekleştirdiğimiz seyyar kabinler ile hayatınızı kolaylaştırmaya devam ediyoruz.

Devamını Oku

Şantiye Ofis Konteyner

Değişen ve gelişen inşaat sektörü ile birlikte anlam kazanmaya başlayan prefabrik yapıların en özel konteynerleri müşterilerimize sitemiz aracılığıyla ulaştırmaya çalışıyoruz.

Devamını Oku

Metropol Kabin

Ayyıldız metropol kabin modern şehrin dokularına uygun olarak sizler için uygun mimari yapılar üretmeye devam ediyor.

Devamını Oku

Sandwich Panel Konteyner

Türkiye'de konteyner üretiminde zirvede olan isimlerden olarak çalışmalarımızı da büyük bir sorumluluk duygusu ile yapıyor ve kusursuz ürünler için siz müşterilerimizin istek ve arzularını bir havuzda topluyoruz.

Devamını Oku

Standart Kabin

Kabin üretiminde zirvede bulunan modüler güvenlik ve yaşam kabinlerini farklı kılan en önemliş özellik modüler yaşam kabinlerinin üretimini özel olarak geliştirmiş oldğu bant sisteminde gerçekleştirmesidir.

Devamını Oku

2014 Konteyner Evler

Başarılı ve uzman kadrosu ile müşteri memnuniyeti için çıktığı yolda çalışmalarına devam eden Ayyıldız Konteyner ihtiyaçlarına karşılık vermeye devam ediyor.

Devamını Oku

Prefabrik Askeri Tesisler

Ayyıldız Prefabrik olarak bizler askeri tesisler üreterek güvenli yapılanmalarla da karşınıza çıkıyoruz. Ayyıldız prefabrik askeri tesisler son moda teknoloji ile imal edilerek onaylanan projeler kapsamında birebir sunulmaktadır.

Devamını Oku

Konteyner Ev Modelleri

Kalabalık bir ekiple çalışıyorsanız ve daha fazla kişiye imkan sunmak istiyorsanız sizler de bu konteyner modelini tercih edebilirsiniz.

Devamını Oku

Yalıtımlı Konteyner

Teknolojinin hızla değişmesi ve gelişmesi ile birlikte ayak uydurmaya çalışarak sizler için hizmetlerimizin kalitesini yükseltiyoruz.

Devamını Oku

Yatakhane Binaları

Ayyıldız Prefabrik güvencesi ile üretilen prefabrik yatakhanelerimiz özellikle şantiyede çalışan kişilerin hayatlarını rahatça sürdürebilmeleri için oldukça avantajlıdır.

Devamını Oku

Standart Konteyner

Ayyıldız Konteyner güvencesi ile standart konteyner ürünleri benzerlerinden üstün özellikler taşıyor. Geçici çözümler üretmek için yapılan konteynerler son zamanlarda dağ evleri, bahçe evleri olarak da kullanılmıştır.

Devamını Oku

Ofis ve Yönetim Binaları

Sektörün zirvedeki ismi olan Ayyıldız Prefabrik ergonomik tasarımlı ve estetik değeri yüksek lüks ofis ve yönetim binaları üreterek rakiplerine fark atmaya devam ediyor.

Devamını Oku

Konteyner Hakkında

Ayyıldız Konteyner ekonomik, kullanışlı çözümleriyle yapmış olduğunuz yatırımların hızlı, güvenli ve düzgin bir şekilde ilerlemesini amaç edinerek istekleriniz doğrultusunda özel boyutlandırılan konteynerler üretmektedir.

Devamını Oku

Prefabrik Şantiye Binaları

Ayyıldız Prefabrik birçok inşaat projesinde imzasını atan önemli bir kuruluştur.

Devamını Oku

Prefabrik WC - Duş

Uluslararası standartlar kapsamında wc ve duş ünitelerinde zirvede olan Ayyıldız'ın görmeniz mümkün!

Devamını Oku